K
inesitherapie

01

eerste afspraak

Een afspraak maken kan telefonisch of via mail.
u neemt mee:

- uw identiteitskaart
- een kleefvignet van de mutualiteit
- bij een arbeidsongeval: gegevens van uw verzekeringsmaatschappij
- evt. röntgenfoto’s , een echografie of scan

02

betaling

Betalingen kunnen gedaan worden met bancontact of cash. Tijdens je eerste afspraak kan je zelf bepalen na hoeveel behandelingen je wil afrekenen.

03

annulatie

Gelieve de gemaakte afspraak te respecteren. Indien de afspraak niet kan doorgaan, gelieve ten laatste 24 uur op voorhand te verwittigen. Annulaties die niet voor 10u ’s morgens dezelfde dag worden afgebeld, zullen steeds worden aangerekend.

04

mutualiteit

Wij zijn niet geconventioneerd. Iedere patiënt heeft recht op 3 (verschillende aandoeningen) x 18 behandelingen aan verhoogde terugbetaling. Na deze 18 beurten krijgt u nog steeds terugbetaling maar in mindere mate. Voor bepaalde aandoeningen krijgt de patiënt 60 behandelingen (F-pathologie) of onbeperkt (E-pathologie). Gelieve steeds te vermelden indien u al behandelingen heeft gehad bij een collega. Dit is belangrijk voor uw terugbetaling.

O
steopathie

01

eerste afspraak

u kan telefonisch een afspraak maken
+32 (0)497 13 64 87

Gelieve uw identiteitskaart mee te nemen bij het eerste consult. Verder is het aangeraden om eventuele resultaten en/of verslagen van onderzoeken (bloedonderzoeken, medisch beeldvorming of andere onderzoeken) mee te brengen. U hebt niet noodzakelijk een voorschrift nodig van een arts.

02

betaling

Het tarief van een osteopathie consult bedraagt 50 euro. Dit kan cash of via mobiele app afgerekend worden.

03

annulatie

Gelieve de gemaakte afspraak te respecteren. Indien de afspraak niet kan doorgaan, gelieve ten laatste 24 uur op voorhand te verwittigen. Dit geeft iemand anders de kans om deze plaats in te nemen. Zo niet zal de consultatie aangerekend worden.

04

mutualiteit

Als erkend osteopaat nemen alle Belgische mutualiteiten deel aan de terugbetaling. De terugbetaling bedraagt 10 euro per consult. Het aantal consultaties dat terugbetaald wordt is afhankelijk van de mutualiteit. Voor meer informatie, contacteer uw ziekenfonds.

B
ikefitting

01

eerste afspraak

u kan telefonisch of via mail een afspraak maken
+32 (0)3 605 64 27  |  info@kineactive.com

Hou er rekening mee dat een bikefitting 2u tot 2u30 kan duren.
U neemt mee: Identiteitskaart, fiets in propere staat, fietskledij (strak), fietsschoenen, steunzolen, grote handdoek, extra fietsonderdelen (ander zadel of schoenplaatjes)

02

betaling

Het tarief van een bikefitting bedraagt 180 euro (exclusief steunzolen).
Het tarief van het afstellen van de schoenplaatjes bedraagt 40 euro.
Prijs voor de steunzolen is 30 euro.
Dit kan cash of via mobiele app afgerekend worden.

03

annulatie

Gelieve de gemaakte afspraak te respecteren. Indien de afspraak niet kan doorgaan, gelieve ten laatste 24 uur op voorhand te verwittigen. Dit geeft iemand anders de kans om deze plaats in te nemen. Zo niet zijn wij genoodzaakt om 50 euro aan te rekenen.